Medlemsmöte 11 augusti 2015 kl 19:00

Välkommen till medlemsmöte med Sundholmens fiberförening!

Tisdagen den 11:e augusti har vi bokat församlingsgården i Äspered för medlemsmöte med fiberföreningen. Vi startar programmet klockan 19:00.
På mötet kommer Mikael Bengtsson från Zitius medverka och presentera det tjänsteutbud som i nuläget finns att tillgå för TV, Telefoni och Bredband. Vi kommer även göra en presentation av nuläget i föreningen och vad vi ser framåt i tiden för föreningen. Denna inbjudan går ut via mail till de mailadresser som finns i vårt medlemsregister. Alla medlemmar har inte lämnat någon mailadress samt att det kan finnas felaktiga adresser. Vi vill gärna att du kollar med dina grannar så de fått inbjudan och känner till mötet.

Varmt välkomna!

På uppdrag av styrelsen.

Med vänlig hälsning,

Karl-Johan Lennartson

Program: Program klicka här